keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kevät kurkistelee

Niin se vaan kevät kurkistelee nurkan takaa ja ensimmäinen varma merkkihän siitä tietenkin on se että alkaa hillitön suunnittelu kevään ja kesän treenailujen suhteen. Suunnitelmissa olisi siis sovittaa kalenteriin sekä Lucan agility HAU:lla, rauniotreenit ESPY:ssä, Ledille agilityä jossain ja jossain muodossa, toko-kurssi EKK.lla keväällä jommallekummalle ja molemmille EKK:n rally-treenit koko kesän läpi. Sen lisäksi vielä kun käydään mejäilemässä Luksun kanssa kokeissa ja käydään muutamissa missikisoissa Ledin kanssa niin eipä tartte jäädä peukaloitaan pyörittämään taasen.

Saloon ei päästy rally-kisoihin koska olin kevätebolan kourissa. Nyt ei ole uusia kisoja vielä buukattu, odotan insipiraatiota saapuvaksi sen suhteen. Suurin inspis harrastuksista on tällä hetkellä Ledin kanssa agiliitämiseen, se on sujunut niin hyvin ja Ledi ollut niin innokas. Olemme nyt käyneet viisi viikkoa putkeen Satulinnassa Niina-Liina Linnan ja Satu Hillin opissa meidän joka viikkoisen Köhkerö-agilityn lisäksi ja voin todeta että kehitys on ollut hurjaa. Ledillä on vauhtia ja intoa ja se on nameilla helposti motivoitavissa. Lukuisista yrityksistäni huolimatta en saa sitä oikein tosissaan innostumaan leluista, varsinkaan repimisleikistä. Pallolla se palkkautuu jonkin verran mutta kyllä se vaan lihapulla yhä on se mikä sen koiran saa menemään vaikka solmuun jos käsketään :)

Lucalla riesana ovat taas korvat. Hiivatulehdus korvissa ja tällä viikolla käytiin eläinlääkärissä nyt ollaan taas tippakuurilla. Kyllä ne korvat pitäisi ehdottomasti saada hoidettua kuntoon ennen kun mejäilyt ja rauniohommelit alkaa, molempiin kun kuuluu se ampuminen ja sitä ei kyllä hiivatulehduskorvainen koira kestä..

Tämmöisiä meidän keväiset kuulumiset. Palaillaan taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti