keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Treenailuja

Helmikuuta mennään. Meille ei mitään ihmeellistä kuulu, ollaan treenailtu agilityä ja rallya. Ledin kanssa ollaan treenattu köhkeröryhmässämme torstaisin. Köhkeröagilityryhmällämme on muutes oma blogikin, sinne kouluttajamme Emppu käy kirjaamassa mitä milläkin kerralla treenaamme. Käy vilkaisemassa blogia täällä. Lisäksi Ledi pääsee nyt kolmeksi kerraksi Niina-Liina Linnan oppiin alkeiskurssille alkaen tämän viikon perjantaista. Kallistahan se on kuin mikä, mutta aattelin nyt kun mahdollisuus tuli tutuntutuntutun koiran sairastuttua sinne varakoirakoksi päästä, että käydään kokeilemassa.

Lucan agilityä on jatkettu normaaliin tapaan HAU:lla maanantaisin. Lisäksi tulevana viikonloppuna ollaan Lucan kanssa menossa espanjanvesikoirien kanssa agilityviikonloppua viettämään. Lauantai-ja sunnuntaiaamuina koulutusta ohjaukseen liittyvissä teemoissa. Kouluttajana meille jo aiemmin tuttu Sanna.



Rallyssa ollaan edetty tosi hienosti. Viime treeneissä pursuilin onnea ja iloa kun kumpikin koira oli niin täynnä intoa ja tekemisen meininkiä. Ledin osalta haastavimmat AVO-kyltit ovat istu-seiso-kierrä koira Jostain syystä liikkeestä seisominen ja koiran kiertäminen onnistuu paljon paremmin. Mistäköhän semmonenkin johtuu? Ehkäpä sitä että sen kanssa on treenattu enemmän tokon liikkeestäseisomista mutta istumasta seisomaannousu on vielä vaikea ymmärtää. Toinen hankaluus on ns. paikallaan vasemmalle kääntyminen (istu-käännös vasemmalle-istu). No, viikon päästä sunnuntaina nyt kumminkin aateltiin Saloon lähteä kisaamaan, meni sitten syteen tai saveen :)

Lucan kanssa pulmakohtia on voittajaluokkaa silmälläpitäen niin monia, että ei olla menossa pitkään aikaan. Mm. oikealla seuraaminen, puolenvaihdot, kolme askelta peruuttaen (suoraan!) ja tulppaanit ja valkovuokot ei oikein suju. Vai, oliks ne kukkaset vasta MAL-luokassa muutenkin? No samapa tuo, treenattava on joka tapauksessa :)

Toukokuussa päästään Riitta ja Pekka Korrin toko-koulutusiltaan. En ilmoittautuessani osannut vielä päättää kummanko kanssa osallistun. Molemmat on tasoa ALO, mutta Luca on vielä toistaiseksi pidemmällä taidoissaan.Silti jää nähtäväksi kummanko kanssa jonain päivänä ensin kokeeseen suunnataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti