maanantai 2. tammikuuta 2012

Köhkeröagility

Hyvää Uutta Vuotta kaikille tutuille ja tuntemattomille!

Koska treenipaikkaa ei Ledille ole tällä kaudella irronnut, pohdin missä ehtisin sen kanssa aloittaa agilityharrastuksen. Niinpä tultiin perustaneeksi vesikoiraihmisten Anun ja Terhin kanssa oma agilityryhmä, joka kantaa nimeä Köhkeröagility. Köhkerö on Terhin lanseeraama sana ja on jotain pohjanmaan murretta ja tarkoittaa suurinpiirtein kömpelöä. En tiedä sitten itsestäänkö se Terhi puhuu, minä kun olen sulavaliikkeinen ja notkea kuin gaselli.. Kouluttajaksemme saatiin Emppu, jolla onkin ehkä luvassa sangen mielenkiintoinen haaste.

Köhkeröagi alkaa tällä viikolla, tosin itse aloitan sen tyylikkäästi poissaololla, koska me suunnataan torstaina Tampereelle mökille ja sieltä mennään loppiaisena elikäs perjantaina koirien kanssa rally-kisoihin. Luvassa on peräti kaksi kisaa kummallekkin koiralle samana päivänä elikäs pitkä päivä edessä :) Saas nähdä miten meitin käy.

2 kommenttia:

  1. Kurjaa, että joudut jättämään väliin ekan kerran. Ajattele, kuinka hirveä taitoharppaus me Terhin kanssa otetaan yhdellä kerralla (ollaan totaalialoittelijoita, niin koirat, kuin ihmisetkin) ja sit sä jäätkin ihan jälkeen meistä ;DDDD

    VastaaPoista
  2. Anu on ihan liian vaatimaton. Oikean ja vasemman käden erottaminen sujui (melkein) leikiten! :D Siitä on hyvä aloittaa.

    VastaaPoista