tiistai 27. joulukuuta 2011

Pitkästä aikaa

Emäntä on saanut hienoista vinoilua tuttavapiiristään uskomattoman laiskasta bloginpäivityksestään, joten nyt oli tartuttava toimeen. Tietysti noin 9 kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen on kauhian vaikea tarttua aiheeseen, niin paljon tässä on ehtinyt sattua ja tapahtua. Mutta jos nyt tärkeimpiä uutisia poimisi..

Luca: Luonnetestattiin Orimattilassa huhtikuussa ja todettiin ihan juuri sellaiseksi koiraksi jollaisena emäntäkin on Luksua pitänyt, mitään yllätyksiä ei oikeastaan tullut. Kokonaispisteet ++140 ja osa-aluepisteet löytyvät http://http://jalostus.kennelliitto.fi/frmTulos.aspx?Id_Tulos=1582791
Luca jatkoi kesällä 2011 mejä-uraansa ja herranjestas sentään millä menestyksellä! Luca oli kahdessa kokeessaan täysin suvereeni ja pokkasi peräperää kaksi AVO1 tulosta, sai Multialla ensin 49 /50 pistettä ja sitten Kouvolassa 48/50 pistettä. Ensi kesänä sitten startataan voittajassa! Muutoin Luca keskittyi treenaamaan rally-tokoa ja raunioita sekä jatkoi kanssani agilitya HAU:n riveissä. Spanieliliiton pääerikoisnäyttelyyn Hyvinkäällä lokakuussa Luca oli ilmoitettu misseilemään pitkästä aikaa ja hienolla menestyksellä- Luca valittiin rotunsa parhaaksi.

Ledi: Osallistui ekaan missikisaansa pääsiäisenä Ruovedellä ja hurmasi tuomarina toimineen Merja Ylhäisen, joka halusi antaa Ledille ekan sertin jo 9 kk:n 10 pv:n ikäisenä. Ledi starttaili parissa rally-kisoissa mölliluokassa kevään mittaan kunnes ekoissa "virallisissa" sitten elokuussa saaden 84/100 pistettä. Yksivuotissynttäreitäkin juhlittiin siinä välissä heinäkuussa. Ledi suoritti hyväksytysti spanieleiden taipumuskokeet Barbet Finland ry:n omissa kokeissa Lapinjärvellä elokuussa ja kokeen parhaana barbettina sai myös Mistralin henkäys-palkinnon, jonka lahjoitti Nuutuksen kennel. SSL:n pääerikoisnäyttelystä lokakuussa lohkesi ERI ja SA, mutta Ledi jäi Lucan ja kahden komean veljensä (Linus ja Masa) taakse PU4:ksi. Joulukuun alussa olikin sitten huisketta kun ensin piti käydä misseilemässä perinteikkäässä Voittaja-näyttelyssä Helsingin messukeskuksessa ja jo heti seuraavana päivänä joutui Letkunen taju kankaalle kun käytiin kuvauttamassa luusto eläinlääkäriasema Mevetissä Helsingissä. Ja oikein huipulla menestyksellä meni molemmat: Ledi voitti näyttelyssä sekä Voittaja 2011 että Juniorivoittaja 2011 tittelit sekä toisen sertinsä ja Kennelliitosta saatiin myöhemmin tietoa että Ledin lonkat on mallikelpoiset A/A:t. Kyynärät olivat 1/0, polvet 0/0 ja silmätkin terveet. Selkä kuvattiin myös eikä siellä näkynyt eläinlääkärin mielestä mitään erityistä. Hienoa upeaa!

Tällä hetkellä molempien poikien kanssa keskitytään harrasteista lähinnä agilityyn ja rally-tokoon. Molempien turkit ovat ajeltu lyhyeksi kuraisen lumettoman talven johdosta ja pojat ovat hämmentävän samannäköisiä..

Lucan kanssa päätavoitteet tulevat olemaan nenälajeissa, mutta kyllä haaveena olisi senkin kanssa agilitykisat korkata vuoden 2012 aikana. Emännällä on kova käännytystyö meneillään saisiko isännästä mejäkoe-kaveria jolloin mahdollisesti Ledikin pääsisi jossain vaiheessa nenäänsä testaamaan. Kahden koiran kanssa samaan kokeeseen osallistumiseen ei emännän kunto valitettavasti riitä, niin rankka rupeama se on.

Tällaisia meille kuuluu tällä hetkellä. Toivon mukaan emännällä lähtisi tästä uusi bloginpäivitysinto päällensä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti